Alice och cecilia

Vännerna för livet, kommer aldrig glömma vad dom gett mig. Skickar en önskan till Tahult från mig till dom ->
Hoppas att ni kommer LÅNGT med era ponnys. Jag TROR på er, visa mig att jag har rätt! Kommer sakna er som fan rent ut sagt. Vi MÅSTE ses, MÅSTE.
Kommer sakna ALLA andra också, men cicci och Alice har gett mig något speciellt, det där lilla extra.
Jag har kommit väldig nära cicci speciellt, eller hon har kommit nära mig.
Hoppas med hela hjärtat att ni mår era mål i framtiden och att ni kommer att ha det bäst i stallet, ni för tjärnar verkligen det!


One days ago and i already miss you


Bad day

Deppat lite idag, funderat, städat och fixat lite allmänt. Inte pratat så mycket, ganska tråkig har jag nog vart.
Utan på ser jag nog glad ut som vanligt. Men på insidan är jag helt trasig, känns som ett stort hål. Har inte riktigt fattat att jag aldrig kommer rida Surprice igen. Hon var ju.. Min ängel, och kommer alltid vara. Även om jag VET att jag inte träffar henne igen, så kan jag INTE fatta att det är sant, hur mycket man än förklarar eller försöker få mig att fatta.
Jag är inte helt redo för att ta emot det än.. Broked inside.
Så om ni undrar varför jag inte ORKAR blogga, är för att jag inte riktigt vet vart jag ska vara, hur jag ska ha fötterna på jorden och det lär ta ett tag, bara att le och se glad ut.
Kan inte förklara i ord hur mycket jag älskar Surprice, hur mycket jag fortfarande saknar henne. Hur jag aldrig kommer att få rida henne igen, kanske aldrig ens se henne mer än på bild?
Jag gjorde detta valet för oss BÅDA. Jag va förstor inget snack om de och jag behövde komma därifrån, med alla läxor och massa annat. Orkar inte ljuga för er alla som klickar på MIN hemsida varje dag, inga bortförklaringar, inget sådant. Inte den rätta jag längre, ändrat åsikter om livet helt sen jag insåg vilken bitch jag vart, för att istället leva livet.
Ni lär nog märka att jag fått mitt bakslag och samma misstag gör jag ALDRIG om igen. Går inte in på saken rakt så, uttalar mig inte på bloggen då det är sjukt fegt och fel. Säger till personen face2face och ifrågasätter med en snäll och trevlig röst. Det har jag lärt mig och det kommer ta mig LÅNGT i livet, ärlighet. Det kan jag LOVA!
Godnatt sov gott ;)


Rida

Går lite med Surprice idag för att säga hejdå osv.. Hörs sen om jag orkar! Puss


Annons

Gjort iordning en ny annons på Medryttare nu.. Måste försöka, får se vart jag hamnar. Någon måste väl söka? Eller? ;)
Aja hoppas på det bästa! Kramis


Outfit ala stall

Såhär ser jag ut idag ;)


One day left


RSS 2.0